In onze zoektocht naar een nieuwe bondscoach is deze gevonden in James Dhanai uit Den Haag. De sollicitatiecommissie heeft na gesprek met James een positief advies uitgebracht, waarna het bestuur hem een verbintenis heeft uitgereikt. Wij zijn verheugd dat hij graag ons team tot en met het EK Futsal 2026 in Kroatie wilt leiden.

James, in bezit van het UEFA-B diploma, heeft zelf in het verleden bij o.a. ADO Den Haag, Feyenoord en enkele profclubs (op veld) gespeeld. Tevens heeft hij internationale ervaringen opgedaan bij FC Ghargur in Malta. Ook kwam hij eerder uit in Jong Oranje (zaal). Momenteel is hij trainer van FC Westland, welk uitkomt in de eerste divisie (zaal).

Afgelopen zondag heeft hij met voorzitter Pavloff een verbintenis getekend. Binnenkort zal hij aan het mannenteam voorgesteld worden. Er wordt gestreefd naar het spelen van oefeninterlands volgend jaar. Ook zal hij op zoek gaan naar nieuwe talenten om zo straks over een bredere selectie te beschikken.

Ons futsalteam mannen is het nationale voetbalteam voor doven en slechthorenden. Het speelt al sinds 1997 interlands tegen andere nationale voetbalteams voor doven en slechthorenden, vriendschappelijk en op Wereld- en Europese Kampioenschappen. Om hieraan mee te mogen doen dient de sporter een minimale gehoorverlies van 55 dB aan het beste oor hebben. Derhalve is het niet alleen voor doven maar ook voor slechthorenden en CI-dragers. Wil je meer info over ons? Mail dan je vraag naar office@kndsb.nl