Tot onze teleurstelling heeft de bondscoach Jason de Jong besloten terug te treden als bondscoach van ons vrouwenteam futsal. Desondanks hebben we alle begrip voor zijn besluit.

Derhalve zal weer gezocht worden naar een nieuwe bondscoach. Gezien de komende oefeninterlands in en tegen Duitsland en Finland hebben wij daarom Jackson Rodrigues da Cruz en David Olthof gevraagd de honneurs tijdelijk waar te nemen tot eind dit jaar. Bij de trip van ons team naar Engeland afgelopen mei, vervulden beide heren ook al de rol als bondscoach. En daar was het team positief over, dat wij daarom in meegegaan zijn. Nu kan het team zich voorbereiden en focussen op de komende oefeninterlands dit najaar. Tevens zien Jackson en David ook uit naar hun samenwerking.

David Olthof en Jackson Rodrigues de Cruz

Ons vrouwenteam zal op zaterdag 14 september a.s. in Duisburg (Duitsland) een oefenwedstrijd spelen tegen Duitsland. Vermoedelijk zal de wedstrijd starten om 16:00 uur. 

In het weekend van 23 en 24 november a.s. speelt het team 2 oefeninterlands in Tampere (Finland) tegen Finland. De tijden zijn nog niet bekend. Evenmin of de wedstrijden live gestreamd worden.

Wanneer meer info over beide wedstrijden bekend is, zal dit gepubliceerd worden.

Het bestuur